EFFICIËNTE THERAPIE

De gouden combinatie van lichaam en geest

Meditation by the Sea

LICHAAMSTHERAPIE

Jouw lichaam heeft al het antwoord

Je weet het misschien niet maar de antwoorden op al je vragen zitten in jou. Ik help je dieper af te dalen in je lichaam op zoek naar bevrijding van jouw angsten en zwarte gedachten. Mijn gespecialiseerde kennis en praktijk van verschillende massage- , ademhalings- en meditatietechnieken begeleiden je om uit de spiraal van je denken te stappen en je intuïtie te volgen. Neem vandaag nog contact op en neem de eerste stap naar die onvoorwaardelijke bevrijding waar je zo naar verlangt.

Wheat Field

GESPREKSTHERAPIE

De link tussen je hart en je hoofd

Hiermee leggen we woorden op wat het lichaam voelt, ziet en denkt. Het is essentieel om de spanningen die het lichaam heeft opgeslagen te bevrijden via het woord. Zodat lichaam en geest worden geherprogrammeerd. Mijn taak is om jou de hulpmiddelen en technieken mee te geven om te komen tot meer zelfzorg. Na een aantal sessies zul je merken dat je beter kunt omgaan met de uitdagingen die je op je weg tegenkomt.

Als de drempel om een sessie te boeken nog iets te hoog is, geen nood, contacteer me dan geheel vrijblijvend voor een verkennend gesprek. Als je onmiddellijk wil beginnen, kun je hierboven (via Afspraak Maken) direct een sessie boeken in mijn agenda. Tot zo.